Betrokkenheid een sterk punt


Door overmatige inspanning last van een tennisarm gekregen een jaar geleden. Aanvankelijk geprobeerd door rust het te laten genezen. Het bleef pijnlijk en toen uiteindelijk behandeld door Marielle bij TwinBalance met een magnesium pakkingbehandeling in combinatie met warmte. Door middel van een gedegen massage werd de pijnlijk plek met magnesium gemasseerd. De pijn werd reeds na een nacht veel minder en na het een paar keer herhaald te hebben was het pijnlijke gevoel zo goed als verdwenen en kon ik mijn arm weer gewoon gebruiken. Ben erg tevreden over de behandeling welke ik bij TwinBalance heb gehad en het opgeleverde resultaat. Verder was het ook erg fijn dat ik na een maand uit interesse gebeld werd door Marielle met de vraag hoe het met mijn arm gesteld was. Juist die betrokkenheid vond ik een sterk punt. Echt een aanrader voor degenen die ook met tennisarm probleem rondlopen.

Anoniem