Wat een weldaad!

Met veel aandacht en kundigheid een heerlijke (gecombineerde) massage van Mariëlle ontvangen.
Ik voelde me daarna zo heerlijk ontspannen en ontstresst.
Je voelt al meteen de rust als je in haar mooie praktijkruimte bent.
Een echte aanrader!!!

Anoniem

Betrokkenheid een sterk punt

Door overmatige inspanning last van een tennisarm gekregen een jaar geleden. Aanvankelijk geprobeerd door rust het te laten genezen. Het bleef pijnlijk en toen uiteindelijk behandeld door Marielle bij TwinBalance met een magnesium pakkingbehandeling in combinatie met warmte. Door middel van een gedegen massage werd de pijnlijk plek met magnesium gemasseerd. De pijn werd reeds na een nacht veel minder en na het een paar keer herhaald te hebben was het pijnlijke gevoel zo goed als verdwenen en kon ik mijn arm weer gewoon gebruiken. Ben erg tevreden over de behandeling welke ik bij TwinBalance heb gehad en het opgeleverde resultaat. Verder was het ook erg fijn dat ik na een maand uit interesse gebeld werd door Marielle met de vraag hoe het met mijn arm gesteld was. Juist die betrokkenheid vond ik een sterk punt. Echt een aanrader voor degenen die ook met tennisarm probleem rondlopen.

Anoniem

Minder last van spanning

Via een vriendin kwam ik terecht bij TwinBalance/ Marielle. Zij was erg onder de indruk van de betrokkenheid, rust en kunde van Mariëlle. Door overbelasting/ werkdruk had ik veel last van spierspanning in schouders en rug en sliep onrustig. Na een prettig intake gesprek hebben we een behandelplan bepaald en zijn we gestart met magnesium supplementen en de massages. In de eerste instantie elke weer, daarna om de week en nu kom ik onderhoudend 1x per 3-4 weken voor massage bij TwinBalance en ben erg content met de magnesium supplementen. Ik slaap veel beter en heb veel minder last van spanning in mijn lichaam.

Ilonka

Magnesiumgel een aanrader

Sinds ik een paar maanden de magnesium gel gebruik merk ik dat het ook helpt tegen de artrose in mijn tenen, het verzacht de pijn. Ook als ik een drukke dag hebt gehad, gebruik ik het voor het slapen gaan op mijn voetzolen, 15 minuten laten intrekken ,afwassen en insmeren met een vette crème en dan slaap ik ook beter heb ik gemerkt.
Dus een aanrader.

Johanna.

Zo’n cadeautje verdien jezelf

Inmiddels alweer een paar massages van Marielle gehad, waarbij je echt als nieuw herboren vandaan komt. De rust en ontspanning zowel van haar praktijk als van haarzelf dragen uiteraard hieraan bij. Maar zeer zeker haar vakkundigheid dient een aanbeveling. Het is zeer aan te raden om bij haar een afspraak te maken, want zo’n cadeautje verdien jezelf zeer zeker.

Vriendelijk groet Wim

Ervaar

Op mijn werk tilde ik iets zwaars en maakte een verkeerde beweging met als gevolg dat ik niet op of neer kon en slecht sliep van de pijn. Ik vertelde Marielle hierover en zij gaf aan de magnesiumpakking in te zetten op de onderrug in combinatie met massage. Gedurende de pakking voelde ik mijn rug al ontspannen worden. Waar op mijn buik liggen eerst alles behalve fijn aanvoelde voelde ik mijn rug wegzakken  op de massagetafel en weer ontspannen. De massage was ook zeer prettig en precies afgestemd op wat voor mij prettig voelde als of Marielle dat feilloos aanvoelde. Die nacht heb ik dan ook weer eens goed geslapen en mijn rug was een stuk flexibeler. Omdat het nog niet geheel weg was hebben we deze behandeling nog een keer herhaald na tweedagen. Nu na twee behandelingen kan ik zeggen dat mijn rug zo goed als over is en ik nog niet eerder zo snel van mijn rugklachten afgekomen ben als met deze behandelingen. Ik plan er nog een combi behandeling van magnesium en massage achter aan volgende week en ga mijn rug dan onderhouden met massage 1x in de 3-4 weken.  Ik zeg twijfel niet en boek een massage en of pakking. Marielle is een prettig en open persoon, ze straalt veel rust uit en voelde me dan ook erg op mijn gemak.

Ervaar !

Vriendelijke groeten dhr. R. Witjes

Magnesium ondersteund bij milde tot matige depressie

Uit onderzoek aan de Universiteit van Vermont is gebleken dat Magnesium een veilig en effectief middel is in de behandeling van milde tot matige depressie. De effecten kunnen vergeleken worden met antidepressiva. Na inzet van magnesium is veelal na twee tot zes weken al positieve effecten waarneembaar. Bron: nedkad.nl ( Nederlands kennis centrum Angst en Depressie

Binnen mijn praktijk heb ik al diverse mensen kunnen helpen hun kwaliteit van leven te verbeteren. Naast mij ervaringen met massages en energiewerk pas ik veelal magnesium toe in de behandel trajecten. Telkens weer blijkt dit een effectieve combinatie. Praktijk TwinBalance biedt ook diverse mogelijkheden aan t.b.v. het verhogen van het magnesium gehalte. Deze informatie kunt u terug vinden onder het kopje magnesium.

Ervaar het effect van massage en magnesium. Maak vandaag nog een afspraak.
 contact 

Fibromyalgie

Heb je Fibromyalgie en zoek je naar oplossingen deze ziekte dragelijker te maken?

Er is geen wondermiddel voor deze ziekte maar wel mogelijkheden klachten dragelijker te maken.

  • Je voedingspatroon kan klachten verminderen of verergeren.
  • Gebruik van magnesium zorgt voor de nodige ontspanning op de spieren en vermindert de pijn en gevoeligheid. Magnesium zorgt tevens voor een verhoogt energieniveau, betere nachtrust en verminderd angst en depressie.
  • Gebruik van Vitamine D3.
  • Regelmatig een warmte massage om spieren soepel te houden en ontspanning en rust te geven aan lichaam en geest.

Praktijk TwinBalance is een massagepraktijk waar naast een divers aan massage tevens gebruik wordt gemaakt van magnesium. Ook kan er gekeken worden naar uw voedingspatroon.

Een behandeltraject dient minimaal 3 maanden volgehouden te worden om resultaat te beoordelen. Naast regelmatig massages zal tevens magnesium en vitamine D3 ingezet worden en kunt u ook thuis magnesium producten gebruiken voor pijnlijke plekken of een ontspannen (voeten)bad.

Magnesium producten zijn tevens te koop bij Praktijk TwinBalance via de website en in de praktijk.

Minder kans op darmkanker bij hoge concentratie vitamine D

Hoge concentraties vitamine D zijn moeilijk te vinden in voeding. Maar door de consumptie van vette vis, kaas en eieren kan een hogere concentratie verkregen worden. Ook champignons bevatten vitamine D als je ze eerst een half uur in de zon legt, beweren sommige wetenschappers. Ze bevatten dan zelfs evenveel vitamine D als een vitamine D supplement die 2000ie bevat. Net als bij onze huid het geval is, zetten ook champignons ultraviolet licht om in de vitamine D.
Een hoge vitamine D spiegel verlaagt de kans op darmkanker significant. Bovendien versterkt Vitamine D ook de weerstand tegen maagtumoren door een weg te blokkeren waardoor de kankercellen passeren. De vitamine blijkt vrouwen het meest te beschermen.
Deze studie is gepubliceerd in the Journal of the National Cancer Institute.

Onderzoek

Eerdere onderzoeken waren onduidelijk over de kanker bestrijdende voordelen van hogere concentraties 25-hydroxyvitamine D. Er was slechts een handvol klinische studies waarbij een connectie werd gevonden tussen vitamine D suppletie en darmkanker. Volgens de auteurs van de huidige studie kwam dit omdat de studies te klein waren en de supplementen niet lang genoeg werden ingenomen. Nu is er bewijs van een concrete link.

De onderzoekers analyseerden meer dan 5700 gevallen van darmkanker, en de data van 7500 controle subjecten in Amerika, Europa en Azië. Bij degenen met een vitamine D tekort was de kans op darmkanker 31% groter. Mensen met een hoge vitamine D spiegel hadden een 22% lagere kans op zwakke botten.
Het beschermende effect van vitamine D werd in alle groepen waargenomen, maar speciaal bij vrouwen.

Momenteel wordt vitamine D niet aanbevolen ter preventie van darmkanker. Volgens studieauteur Marji L. McCullough geeft de studie nieuwe informatie die gebruikt kan worden bij het vaststellen van nieuwe vitamine D richtlijnen. De bevindingen suggereren dat de concentraties die voor gezonde botten aanbevolen worden lager zijn, dan de concentraties die optimaal zouden zijn voor de preventie van darmkanker.

Vitamine D en de prikkelbare darm

Uit ander recent vitamine D onderzoek blijkt dat Vitamine D de darmwand beschermt en deze integer houdt. Verder verbetert vitamine D de aangeboren immuniteit door het opwekken van antimicrobiële peptides en het bevorderen van ontsteking remmende T cellen en cytokines. De vitamine kan ook de darmflora veranderen. Ongeveer 30-40% van de mensen met een prikkelbare darm heeft een vitamine D tekort (volgens een oudere studie is dit 82% ). Een lage vitamine D spiegel staat in verband met een toegenomen ziekteactiviteit en terugval.

Vitamine-D3 flesje druppelsVitamine D is verkrijgbaar bij TwinBalance,
kijk bij producten.

Bronnen:
-Puur Gezond
-Vita Nova Medical Centre
#YourHealthOurCare #vitamineD #darmkanker #VitaNovaMedicalCentre

Spier en gewrichtspijnen? Magnesium Souplesse helpt

Wat kan Magnesium Souplesse voor je doen …

Het is mooi weer vandaag en tijd om het product Magnesium Souplesse in het zonnetje te zetten. Naast magnesium bevat het product ook nog chondroitine, glucosamine, msm en verwarmende etherische olie zit. Dit in combinatie met onze magnesium gel is een wondermiddel voor spieren en gewrichten.

Het product maakt  spieren los en geeft ontspanning aan spieren en gewrichten. Hierdoor worden bewegingen van ons lichaam makkelijker, pijnvrijer en soepeler.

Wij komen er steeds meer achter dat het gebruik van magnesium pillen in combinatie met een transdermale vorm  direct door de huid heen) de meest ideale manier is om van je klachten af te komen. De magnesiumvoorraad in je lichaam wordt aangevuld.

Al diverse klanten hebben enorm baad gehad bij behandelingen met Magnesium Souplesse voor klachten als zere enkels, pijnlijke gewrichten, heupen, knieën nek/schouderklachten maar ook verlichten en wegnemen van de klachten van een tennisarm. Ook zere handen door overbelasting en blessures.

Wil je eens ervaren wat magnesium souplesse in combinatie met magnesium gel voor jouw klachten kan betekenen? Neem dan contact met mij op of bel 06-21235054