Alle producten zijn verkrijgbaar in mijn praktijk. U kunt ze ook bestellen door het contactformulier in te vullen.

Magnesium producten


Magnesium Complex Forte

€ 37,00 capsules 180*

Magnesium Complex Forte is een krachtig complex met magnesium Bisglycinaat, Citraat en Glycerofosfaat, aangevuld met L-Taurine, Spirulina, Chlorella en vitamine B6. Dit is de juiste samenstelling voor een betere balans op onze dagelijkse voeding. Deze magnesiumsamenstelling is ontwikkeld ZONDER Calcium, aangezien we bij een normaal voedingspatroon voldoende calcium binnen krijgen. Als er een te hoog calciumgehalte in ons lichaam is kan dit het magnesiumgehalte verstoren.

In dit complex zit per capsule 453 milligram van de 3 magnesiumvormen.
De capsules zijn vegetarisch.
Gebruiksaanwijzing:
In overleg met Magnesium-Forever raden we 2-5 capsules per dag aan, al naar gelang er klachten zijn. Voor onderhoud zijn ’s morgens en ’s avonds 1 capsule voldoende.


Magnesium Rustgever

€ 20,65 capsules 90*
€ 38,50 capsules 180*

Dit voedingssupplement heeft als basis de juiste samenstelling magnesium: magnesium Bisglycinaat, Citraat en Glycerofosfaat, aangevuld met Rhodiola, Passiflora, L-Taurine en vitamine B6.

Veel mensen leven en werken onder stress. Door verschillende uiteenlopende omstandigheden kan stress en onrust een factor zijn van klachten. Een negatieve vorm van stress slurpt veel magnesium op. Magnesium Rustgever is hier een uitstekend middel voor!

In de Magnesium Rustgever zit 393 mg magnesium per capsule.
De capsules zijn vegetarisch.


In overleg met Magnesium-Forever raden we 2-4 capsules per dag aan, al naar gelang er klachten zijn. Voor onderhoud zijn ’s morgens en ’s avonds 1 capsule.


Magnesium Botopbouw

€ 20,65 capsules 90*


* Hoeveel u nodig heeft, is zeer individueel en heeft te maken met uw DNA structuur, gewicht, leeftijd, leefstijl, stress, trainingsintensiteit, enzovoorts. Het mooie is dat u onder het motto “baat het niet, het schaadt zeker niet” kunt experimenteren met een lagere of hogere dosering dan gemiddeld. Uw lichaam neemt wat het nodig heeft, een eventueel overschot wordt op natuurlijke wijze afgevoerd.


Magnesiumolie

€ 7,75 voor 50 ml

Magnesiumgel

€ 12,35 voor 100 ml
€ 29,35 voor 500 ml
€ 51,50 voor 1000 ml


Magnesium Souplesse

€ 18,50 voor 50 ml

€ 33,95 voor 100 ml

Magnesium Badzout

€ 20,60 voor 2 kg

€ 33,95 voor 4 kg


Magnesium Roller

€ 11,50

Inhoud 80 ml

De magnesium roller kan gebruikt worden om op pijnlijke plaatsen waar u moeilijk bij kunt aan te brengen. 1x over het gebied een rol en klaar. Niet heen en weer blijven gaan, dan wordt er meer verbruikt als nodig is en gaat het plakken. U kunt dit regelmatig op de dag herhalen. Zo kunt u bijvoorbeeld makkelijk de rug of het schouderblad behandelen zonder te knoeien.
Ook is de roller te gebruiken om magnesium in het lichaam aan te brengen voor een opbouw van magnesium in het lichaam. Gebieden die snel magnesium opnemen zijn: oksels, buik en in het holletje van de voet.
Mensen met kramp in de benen kunnen de kuiten “rollen”.
Deze roller is heel handig om mee te nemen in uw tas.


magnesium rhodiola rosea

Rhodiola Rosea

€ 32,65 capsules 60

Dosering

1-2 daags 1 capsule bij een maaltijd innemen.

Rhodiola Roses verhoogt de zuurstofvoorziening van de cellen, stimuleert de vetverbranding, beschermt lever, hart en longen, ondersteunt de bijnier, schildklier en thymus. Daarnaast verlaagt het de bloedsuikerspiegel.

Lees meer …….

Magnesium Glucosamine

€ 37,00

Inhoud 180 capsules

In overleg met Magnesium-Forever raden we 2-4 capsules per dag aan, al naar gelang er klachten zijn. Voor onderhoud zijn ’s morgens en ’s avonds 1 capsule voldoende.

De synergie tussen magnesium en glucosamine is dat ze allebei een functie hebben bij de gewrichten.

Magnesium zorgt voor de “souplesse” van de gewrichten en glucosamine is met name belangrijk voor het kraakbeen. Glucosamine is de bouwsteen van collageen. Ook zorgt glucosamine voor de vorming van de gewrichtsvloeistof.

Glucosamine is een lichaamseigen stof en wordt door het lichaam aangemaakt uit glucose en aminozuren. Vanaf ongeveer je 40e levensjaar kan het goed zijn glucosamine ter aanvulling in te nemen.


Vitamines

Vitamine-D3 flesje druppels

Vitamine D3

€ 21,15 voor 10 ml

Ingrediënten: Vitamine D3, olijfolie, vleugje arachideolie(pinda)
Doseringsadvies: elke dag 1 druppel, 10 ml is ongeveer 250 druppels

Er is steeds meer wetenschappelijk bewijs dat een goede vitamine D-status bijdraagt aan de preventie van veelvoorkomende (chronische) ziekten, waaronder ziekten van het bewegingsapparaat, metabool syndroom, diabetes type 2, hart- en vaatziekten, auto-immuunziekten, infectieziekten, kanker en mentale aandoeningen.

Een uitstekende (en goedkope) investering in de gezondheid is zorgen voor een optimale vitamine D-voorziening voor het hele jaar.


Vitamine-C120-capsules

Vitamine C/B5

€ 23,95 voor 120 capsules

Ingrediënten:
Vitamine C, Vitamine B5, Cranberry extract, Bioflavonoiden, OPC extract. Vitamine C (ascorbinezuur) en Vitamine B5 (panthotheenzuur) zijn beide wateroplosbare vitamines.

Vitamine C heeft een belangrijke rol bij de aanmaak van kraakbeencollageen. Door de krachtige anti oxidant werking wordt kraakbeen beter beschermt tegen afbraak. In hoge dosis (2-3 tabletten per dag totaal 1600-2400 mg) ideaal bij klachten van de gewrichten.
Goede weerstand; gezonde botten, tanden, huid, bloedvaten; zorgt voor goed functionerend zenuwstelsel; draagt bij aan energievoorziening; antioxidant; beschermt het lichaam tegen vrije radicalen (welke een rol spelen bij het verouderingsproces).

Vitamine B5 speelt een rol bij afbraak van eiwitten, vetten, koolhydraten; draagt bij aan voorziening van energie (goed bij vermoeidheid); zorgt voor goed functioneren zenuwstelsel; helpt het lichaam om vitamine D aan te maken; anti stress vitamine; is betrokken bij vorming van (stereoide) hormonen zoals testosteron, oestrogenen en cortison.

Cranberry is een Anti oxidant; ontstekingsremmende werking. Bioflavonoïden werken synergetisch (samenwerkend) met Vitamine C. OPC voor behoud van sterke vaatwanden; anti oxidant.


Overige producten

Kookboek vol met heerlijke magnesiumrijke recepten

Heeft u last van spierkramp in uw benen?
Of slapeloosheid, hoofdpijn of stress?
Concentratieproblemen of een depressie?

Het zou maar zo kunnen dat u een tekort heeft aan magnesium. Dit mineraal is onmisbaar voor uw gezondheid. Het wordt niet voor niets ‘de vonk van het leven’ genoemd. Helaas hebben we in onze huidige maatschappij steeds vaker zo’n tekort. Dit boek vertelt u hoe u dat kunt voorkomen of verhelpen. Gezonde voeding is daarbij essentieel.

De recepten in dit boek zijn niet alleen rijk aan magnesium, ze zijn ook makkelijk en snel te maken. U krijgt minder stress en meer energie!

Kookboek € 18,55


Heeft u interesse in een of meerdere producten maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op.